PODCAST

ZWH is sinds 2017 het platform die hiphop muziek en artiesten uit de provincie promoot. Wekelijks vind je alle nieuwe releases op het Instagram account ZUIDWESTHIPHOP.

Met de podcast wil ZWH het bereik van lokale artiesten vergroten en de artiest op een andere manier aan het woord laten dan in een verse. In de eerste reeks afleveringen ga ik rond de tafel met lokale artiesten en praten we over muziek, releases, hiphop, local scene, cultuur en onzin.

Verwacht Geen standaard podcast format maar een gesprek die alle kanten op gaat. 

Host: Ries aka Rebl One Beats.

Podcasting 2.0

Naast de traditionele streamingplatformen is ZH te vinden op het podcasting 2.0 netwerk (podcastingindex) dit is een open source netwerk die je kunt bereiken zonder abonnement af te sluiten bij een streamingplatform zoals Spotify. Dit netwerk zorgt ervoor dat de luisteraar ook direct de maker of artiest kan supporten door Bitcoin direct naar de maker of artiest te sturen dat een plarform of tussenpersoon daar een percentage van ontvangt. Dit gaat in de aankomende jaren de hele muziek industrie veranderen en ZH loopt daarin voorop. Download de gratis app via onderstaande knop en luistee gratis naar al jou favoriete podcasts zoals de ZeelandHiphop podcast. De podcast speler fungeert ook als online wallet waarin je bitcoin (sats) kan opslaan. En direct jou favoriete artiest kunt steunen.